tag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post8401250380588010806..comments2023-05-07T16:31:06.455+02:00Comments on Válságkonyha: Újrahasznosítás a fagyasztóbólUnknownnoreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-77829210158032680782011-10-28T13:11:15.846+02:002011-10-28T13:11:15.846+02:00rajta:)))
ééés nagyon finom is volt, ééés gyakorl...rajta:)))<br /><br />ééés nagyon finom is volt, ééés gyakorlatlanabb családtagjaim fel sem ismerték, hogy "egész héten pörkölt volt"... :)lillacskahttps://www.blogger.com/profile/15522457187952325571noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-70096658896402579532011-10-28T13:08:45.899+02:002011-10-28T13:08:45.899+02:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.lillacskahttps://www.blogger.com/profile/15522457187952325571noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-41228953884404458372011-10-28T09:45:45.204+02:002011-10-28T09:45:45.204+02:00Annyira ügyes vagy! :-)) És a palócleves annyira j...Annyira ügyes vagy! :-)) És a palócleves annyira jó ötlet, kéne is majd pörköltet főznöm, hogy képezzek egy kis maradékot :-DMarishttps://www.blogger.com/profile/08048527941788588383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-19290401291407188572011-10-27T16:57:34.816+02:002011-10-27T16:57:34.816+02:00ajj, képzeld, ezen a héten nekem is sikerült "...ajj, képzeld, ezen a héten nekem is sikerült "alig" főznöm:)<br />hétfőn csináltam egy nagy kondér pörköltet, és nagy részéből székelykáposzta lett, két napra. szerdán a maradék pörkölt feléből zöldborsós-húsos-tejszínes tészta lett, végül ma palóclevessé lényegült a legvége, ezt is két napig esszük... annyira ügyes vagyok:)))lillacskahttps://www.blogger.com/profile/15522457187952325571noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-73957341967705702512011-10-27T12:38:49.698+02:002011-10-27T12:38:49.698+02:00Juhhééééjjj, mindig örülök, ha valakinek sikerül ö...Juhhééééjjj, mindig örülök, ha valakinek sikerül ötletet adnom :-DMarishttps://www.blogger.com/profile/08048527941788588383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-10519818209492524342011-10-27T12:27:20.743+02:002011-10-27T12:27:20.743+02:00Pedig már látom magam előtt... Esetleg meg sem kel...Pedig már látom magam előtt... Esetleg meg sem kellene jelennie nyomtatásban, hanem terjedhetne mailben, mint egy powerpointos körlevél. :-)<br />Tolongás? Nem akarok huhogni, de élheti még reneszánszát a válságkonyha!<br />Egyébként fürgén kiírtam magamnak egy féltenyérnyi fecnire a paradicsomszósz folyamatábráját, és kiragasztottam szem elé a konyhapult fölötti csempére. Hol csinálnám meg ezt egy szakácskönyvvel??? :-DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-18929203595443984512011-10-27T10:05:22.769+02:002011-10-27T10:05:22.769+02:00Juli, tedd vissza a kalapodat nyugodtan, ez a fajt...Juli, tedd vissza a kalapodat nyugodtan, ez a fajta leírás hátrányosan megkülönbözteti a kezdő konyhatündéreket, akik netán innen szeretnék megtudni, hogy kell paradicsomszószt főzni :-D Bár azt hiszem, egyelőre nem tolonganak :-DMarishttps://www.blogger.com/profile/08048527941788588383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-21549332623093751382011-10-26T21:17:05.250+02:002011-10-26T21:17:05.250+02:00Na, ez a jó! Hát ilyen szakácskönyveket kellene ír...Na, ez a jó! Hát ilyen szakácskönyveket kellene írni, ilyen zárójeleseket. Semmi lacafaca, semmi figyelemelterelés, hogy végül már ne is tudja az ember lánya, hogy hol tart, hanem csak egy ilyen folyamatábra, és simán leköveted a lépéseket.<br />Maris, azonnal védesd le, különben meglásd, holnapután visszavigyorog rád valami könyvesboltból, méregdrágán.<br />Így, az ismeretlenből is kalapot emelek, őszinte elismerésem jeléül! :)<br />JuliAnonymousnoreply@blogger.com