tag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post9082158380475290081..comments2023-05-07T16:31:06.455+02:00Comments on Válságkonyha: Szendvicskrémek hipphopppUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-63974517364987762342012-06-20T14:23:31.730+02:002012-06-20T14:23:31.730+02:00Meséld majd el, hogy ízlett-e a tormás! Én pedig k...Meséld majd el, hogy ízlett-e a tormás! Én pedig kipróbálom szerintem a tejfölös változatot, és beszámolok!Marishttps://www.blogger.com/profile/08048527941788588383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-36499713089601625032012-06-19T19:06:45.896+02:002012-06-19T19:06:45.896+02:00igazából nem csak kibélelem a szűrőt a konyharuháv...igazából nem csak kibélelem a szűrőt a konyharuhával, de a tejfölt bele is bugyolálom, mint egy kis batyuba, így tudja a ruha beszívni a fölöstlillacskahttps://www.blogger.com/profile/15522457187952325571noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-35074972078038056482012-06-19T16:42:40.484+02:002012-06-19T16:42:40.484+02:00nem mértem még, de nem olyan kevés:)
ha 20 %-osat...nem mértem még, de nem olyan kevés:)<br /><br />ha 20 %-osat veszel, abból alig csöpög ki, és jó sűrű krém marad belőle.<br /><br />Így: len konyharuhával kibélelek egy szűrőt, és beleborítom a tejfölt, egy lábos fölé teszem( ilyen melegben a hűtőbe),hátha akar azért csöpögni, nem keverem, nem zavarom egy éjszakán át.<br /> reggelre voila, kész a krém. Lehet turbózni, só, bors, köménymag, pirospaprika, zöldfűszerek, fokhagyma, dió( szuper!), aszaltszilva, aszaltparadicsom, bármi...<br />ha cseréled a konyharuhát alatta, és még egy fél napot hagyod, lehet belőle sajtgolyót formázni, olajba tenni, vagy különféle őrleményekbe forgatva előétel, esetleg kréker kekszen, egy szem szőlővel átszúrva elegáns party-falat(kipróbált, bevált:))<br /><br />nekem a legközelebbi tormás lesz, kösz a tippet:)<br />a kicsöpögött esetleges savó mehet levesbe, sütibe, kenyértésztába, szappanba:)lillacskahttps://www.blogger.com/profile/15522457187952325571noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-5784271646010880082012-06-19T09:11:22.326+02:002012-06-19T09:11:22.326+02:00Lecsöpögtetett tejföl? Na, azt még ki kell próbáln...Lecsöpögtetett tejföl? Na, azt még ki kell próbálnom. De vajon mennyi marad egy nagy tejfölből csöpögés után? Kb?Marishttps://www.blogger.com/profile/08048527941788588383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-57686473389173144862012-06-15T23:11:09.788+02:002012-06-15T23:11:09.788+02:00Nagyon jó, a tormás sosem jutott volna eszembe mag...Nagyon jó, a tormás sosem jutott volna eszembe magamtól!ayildihttps://www.blogger.com/profile/01231498525796208554noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-63139386684121311052012-06-15T17:15:24.500+02:002012-06-15T17:15:24.500+02:00lecsöpögtetett tejfölből szintén remek, lágy kréme...lecsöpögtetett tejfölből szintén remek, lágy krémes kence lesz, bármivel ízesíthetőlillacskahttps://www.blogger.com/profile/15522457187952325571noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4202613228318928409.post-44499865992612477602012-06-15T13:04:47.404+02:002012-06-15T13:04:47.404+02:00Ilyeneket én is szoktam, a zöldfűszeres a kedvence...Ilyeneket én is szoktam, a zöldfűszeres a kedvencem, Wasa "kenyérrel"...Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/11510543606501532980noreply@blogger.com