2014. június 12., csütörtök

Maradékokból, avagy még egyszer a fagyasztó kincseiről

Mint tudjuk, nagy haverom a fagyasztó. Pakolok bele mindent, amiből véletlenül maradt, vagy szándékosan lett még egy adag. Néha aztán életet ment, mert pénzt és/vagy időt spórol. Mint például most.

Főztem krumplifőzeléket, és úgy tudtam, hogy virslit fogunk hozzá enni, de kiderült, hogy azt nem nagyon, mert VALAKI kiette a csomagból nyersen. Tudjátok, milyen jól jön ilyenkor a legutóbb bedobozolt és lefagyasztott párolt husi? :-D

Vagy amikor elfogyott a felvágott, és nem volt kedvem boltba menni (tegnap), szóval áttettem a fagyasztóból a sima hűtőbe azt a maradék néhány szeletet a húsvéti főtt sonkából, és máris megvan a mai szendvicsem.

De akkor is a legjobb az volt, hogy megtaláltam a múltkori Dubarry-féle pulykamellhez előfőzött, majd soknak ítélt és lefagyasztott karfiolt, meg egy doboz csirkepörköltet kicsontozott, lebőrözött combból, és ehhez elég volt egy kis rizst főznöm, az egészet egy jénaiba rétegeznem, kis tejföllel meglocsolnom, tetejét paradicsomkarikákkal kiraknom, kicsit a sütőben átsütnöm, és megint egy istenkirály névtelen kaját sikerült összehoznom :-D

3 megjegyzés:

  1. Kedves webmester,

    Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.mytaste.hu ahol a felhasználók válogathatnak több mint 115 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalálják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

    Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

    Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

    Üdvözlettel,
    Tünde
    info@mytaste.hu

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Mi rotyog a Te fazekadban?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...