A rántott patisszon valószínűleg eléggé evidens kaja, csak úgy mondom, tegnap a kispesti piacon egy bébipatisszon 80 Ft-ba került, kettő pedig 150-be, és ez 100%-ban ehető, annyira zsenge, hogy se hámozni, se magozni nem kell, nincs semmi anyagveszteség :-D
Gondoltam, szólok, mert hátha valakinek még nem jutott eszébe, és igazából máshol se lehet sokkal drágább mostanában.
Szerintem nem olyan evidens, nekem kezdő koromban mindig lejött a panír, ahogy szedtem ki. Azóta panírozom duplán. :o)
VálaszTörlésNekem nem jött le, szerencsére, pedig csak simán, egy rétegben paníroztam. Egyszer is pont eléggé utálom megcsinálni :-D
VálaszTörlésÉn a sütést utálom. Fröcsög mindenhova az olaj, aztán meg súrolgathatom a tűzhelyet. :oD
VálaszTörlésÉn a tűzhelyet elég sokáig el bírom nézegetni, mielőtt letisztítanám :-D
VálaszTörlésAmi elég gáz, mert később még nehezebben jön le róla a mindenféle izé...