A sült újkrumpli már másnaposan is határeset volt, harmadnaposan pedig közelíti a szánalmas kategóriát, és akkor ez még mindig csak a kisebbik baj vele. A nagyobbik az, hogy a mai ebédhez már kevés volt.
Szerencsére tegnap éppen (megint) gasztroblogokat böngésztem, és láttam, hogy Ottis karalábészószt készített egy húsételhez.
Így adódott az ötlet, hogy ma reggel a várólistára állított karalábéfőzelékemből is kanalazzak egy keveset a kajásdobozba, a krumpli és a csirkehús mellé.
Meglepően jó kombináció, és az sem hátrány, hogy így már nem maradok éhes :-)
Ajánlom kipróbálásra azoknak is, aki szerint a karalábéfőzelék nem étel. Mert így meg nem főzelék :-D
Szerencsére tegnap éppen (megint) gasztroblogokat böngésztem, és láttam, hogy Ottis karalábészószt készített egy húsételhez.
Így adódott az ötlet, hogy ma reggel a várólistára állított karalábéfőzelékemből is kanalazzak egy keveset a kajásdobozba, a krumpli és a csirkehús mellé.
Meglepően jó kombináció, és az sem hátrány, hogy így már nem maradok éhes :-)
Ajánlom kipróbálásra azoknak is, aki szerint a karalábéfőzelék nem étel. Mert így meg nem főzelék :-D
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Mi rotyog a Te fazekadban?