Lecsós csirke petrezselymes kuszkusszal.
Emberlánya 2x mennyiségű vizet forral, megsózza, és belezúdít x mennyiségű kuszkuszt. Lefedi, otthagyja.
Felkockázza a csirkemellet, megsózza, megborsozza (ha akarja), és kevés olajon megpirítja, aztán puhára párolja. Hozzákavar pár kanál lecsót az üvegből, főzi még egy-két percig, és ez a része kész is van.
Visszatérés a kuszkuszhoz: ezt most még el kell keverni egy darabka vajja, meg ízlés szerint petrezselyemmel.
Tádámmmmmm.
Mehet a dobozba.
Pirulós... Én nem tudom, mi az a kuszkusz...
VálaszTörlésItt olvashatsz róla: http://vilagkonyha.network.hu/blog/vilagkonyha_klub_hirei/mi-az-a-kuszkusz-es-hogyan-keszul-fini-receptek
VálaszTörlésNálunk kapható instant formában a nagyobb élelmiszerboltokban, azért jó, mert csak forró vízzel kell leönteni, párszor megkeverni és kész is.