Nagyban nyafogtam magamban, hogy de én akkor is szeretnék még valamit beletenni, amikor észerevettem egy üveg sültpaprika-salátát, hoppáhoppá.
Illetve csak a maradékát, az utolsó 4-5 fecni úszkált csak a lében, na de ez nekem pont elég volt.
Mivel nagyon puha volt, felkockázni nem lehetett, csak széttrancsírozni, a piros trancsírhoz kevertem a majonézt, meg pár kanál tejfölt, ez a rózsaszínes, nem éppen szép öntet került a krumplira.
Jó lesz ez.
Még csak így frissen kóstoltam bele, már most sem rossz.
De egy éjszaka a hűtőben további csodákat fog művelni.
Addig iszom egy fröccsöt.
Én elég gyakran teszek a tartármártásba sültpaprikát. Szerintem nagyon finom :)
VálaszTörlésÉn ezelőtt még sosem próbáltam, és látod, hogy most is csak véletlenül, de tetszett a végeredmény, és ezentúl szerintem szándékosan is fogom alkalmazni :-D
VálaszTörlés