2012. augusztus 30., csütörtök

Tökpörkölt

Na jó, nem TÖK, hanem patisszon. Megtisztítani a világ egyik legundorítóbb dolga (közvetlenül a pikós leláncolás után, bár az más iparág), de ha az ember összeszedi magát, akkor persze nem lehetetlen. (Mint ahogy a pikós leláncolás sem :-))))

Eredetileg rakott patisszont szerettem volna készíteni a maradék rizzsel, meg a szintén maradék darált húsos spagettiszósszal rétegezve, de végül nem volt kedvem előfőzögetni a tököt, meg aztán még a sütővel is vacakolni, mondjuk tulajdonképpen az meg már süt magától, de akkor sem.

Így aztán felkockáztam, és megfőztem pörköltnek, direkt kicsit szottyosra, így jó sűrű szaftja lett. A maradék rizshez így is tökéletes, a spagettiszószt pedig inkább lefagyasztottam, majd talán a másik patisszonhoz jó lesz valamikor :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi rotyog a Te fazekadban?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...