2010. október 21., csütörtök
almás palacsinta
Semmi extra, csak valamelyik este nagyfiam palacsintát akart, de valahogy túl sok lett a massza, nem sütöttem ki mindet aznap, hanem a hűtőben landolt.
Másnap valamilyen levest csináltam, és ehhez szedtem elő újra a palacsinta masszát, de ezúttal belereszeltem egy almát, és úgy sütöttem ki. Kisebb adagokat tettem a serpenyőbe, egyszerre két kicsi palacsintát sütöttem. Nem jó túl vastagra csinálni mert akkor nem sül meg rendesen a közepe.
A másik amit szeretek, de nem nagyon szoktam csinálni, az hogy párolt és összetört almával töltöm meg a palacsintákat. Kár, hogy ezt sem szeretik nálunk :-(
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Hétvégén én is sütöttem palacsintát a húgom kedvéért.
VálaszTörlésLekvárral szeretjük a legeslegjobban, és mivel nálunk nemcsak a húgomnak vannak mániái, a lekvár kizárólag sárga lehet :-)
Nagyon finom lehet
VálaszTörlés