2010. október 21., csütörtök

almás palacsinta



Semmi extra, csak valamelyik este nagyfiam palacsintát akart, de valahogy túl sok lett a massza, nem sütöttem ki mindet aznap, hanem a hűtőben landolt.

Másnap valamilyen levest csináltam, és ehhez szedtem elő újra a palacsinta masszát, de ezúttal belereszeltem egy almát, és úgy sütöttem ki. Kisebb adagokat tettem a serpenyőbe, egyszerre két kicsi palacsintát sütöttem. Nem jó túl vastagra csinálni mert akkor nem sül meg rendesen a közepe.

A másik amit szeretek, de nem nagyon szoktam csinálni, az hogy párolt és összetört almával töltöm meg a palacsintákat.  Kár, hogy ezt sem szeretik  nálunk :-(

2 megjegyzés:

  1. Hétvégén én is sütöttem palacsintát a húgom kedvéért.
    Lekvárral szeretjük a legeslegjobban, és mivel nálunk nemcsak a húgomnak vannak mániái, a lekvár kizárólag sárga lehet :-)

    VálaszTörlés

Mi rotyog a Te fazekadban?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...