2011. szeptember 14., szerda

Kamu curry

Van egy kibontott zacskó curryporom, amit nem tarthatok a fűszeres szekrényben, mert mindennek olyan szaga lesz, szóval el kéne használni. Gondoltam, összekeverek mindenfélét curryvel, aztán főzök hozzá rizst, és az lesz ma a kaja.

Végül MINDENT azért nem kevertem össze, csak hagymát, fokhagymát, cukkinit, meg pár kanál konzervkukoricát. Persze a hagymát előbb egy kicsi olajon megpároltam, beleraktam a fokhagymát, aztán, mielőtt lett volna ideje megégni, rögtön jött a felkockázott cukkini, só, meg egy picike víz. Mikor a cukkini kb. puha volt, tettem hozzá egy kis kukoricát, aztán szórtam rá curryport, és beleöntöttem 1-2 kanálnyi főzőtejszínt. Pár percig még főztem együtt, és kész volt.

Közben a rizst is megcsináltam, tettem bele megint mazsolát, mert a múltkor az bejött. Csak most még felaprított sótlan földimogyorót is.

Hát nemtom, egyszer meg lehet enni :-)

Viszont ennek a kajának még következményei lesznek, mert most ott figyel a hűtőben egy majdnem teljes doboz kukoricakonzerv, egy szintén alighasznált főzőtejszín, meg a megbuherált padlizsánkrém után maradt márványsajt. Ez eddig eléggé tésztaszósz-gyanús :-D Majd beszámolok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi rotyog a Te fazekadban?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...