2011. június 26., vasárnap

Csak az ötlet

A rántott patisszon valószínűleg eléggé evidens kaja, csak úgy mondom, tegnap a kispesti piacon egy bébipatisszon 80 Ft-ba került, kettő pedig 150-be, és ez 100%-ban ehető, annyira zsenge, hogy se hámozni, se magozni nem kell, nincs semmi anyagveszteség :-D

Gondoltam, szólok, mert hátha valakinek még nem jutott eszébe, és igazából máshol se lehet sokkal drágább mostanában.

4 megjegyzés:

  1. Szerintem nem olyan evidens, nekem kezdő koromban mindig lejött a panír, ahogy szedtem ki. Azóta panírozom duplán. :o)

    VálaszTörlés
  2. Nekem nem jött le, szerencsére, pedig csak simán, egy rétegben paníroztam. Egyszer is pont eléggé utálom megcsinálni :-D

    VálaszTörlés
  3. Én a sütést utálom. Fröcsög mindenhova az olaj, aztán meg súrolgathatom a tűzhelyet. :oD

    VálaszTörlés
  4. Én a tűzhelyet elég sokáig el bírom nézegetni, mielőtt letisztítanám :-D
    Ami elég gáz, mert később még nehezebben jön le róla a mindenféle izé...

    VálaszTörlés

Mi rotyog a Te fazekadban?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...