2012. szeptember 19., szerda

Dőzsölős csirkemell

Gyanús, hogy mostanában a csirkemellfilé éppenséggel nem tartozik az olcsó alapanyagok közé, tekintve, hogy kilóját ezeröccáér' osztották nálunk a CBA-ban, de mivel tegnap este gyorsan kellett valami kaját produkálnom, mégis vettem belőle egyet.

Elfeleztem, aztán mindkét darabot még lapjában kettévágtam, így négy szelet lett belőle. Megsóztam, mindkét oldalon elősütöttem egy kis olajon, aztán átpakoltam egy jénaiba, mindegyikre tettem egy szelet sonkát (ez tényleg akciós volt :-), két karika paradicsomot, és betakartam sajttal. A sütőben, közepesnél nagyobb fokozaton addig sütöttem, míg a sajt szépen megpirult a tetején.

Mellé csak párolt mexikói zöldség van, amit egy kis grillfűszerkeverékkel ízesítettem.

Nem nagy kunszt és túl sokba is került, de finom, és hát én már nagyon-nagyon-rettenetesen vágytam valami "igazi" kajára a sok főzelék, tészta meg májkrémes kenyér után. Szóval épp ideje volt.

3 megjegyzés:

  1. Ne szomorkodj, Lillácska, akkora "gáz" nincsen. De a kaján kívül máson nem tudok spórolni, és ha akarok kirándulgatni, meg a barátaimmal programokat szervezni - márpedig akarok, mert különben minek élek - akkor ez van. Ha megülnék szépen nyugton a hátulsó felemen, akkor több pénzt költhetnék élelmiszerre. De nem ülök, és egyelőre nem bánom. (Vettem multivitamint azért :-)

    VálaszTörlés

Mi rotyog a Te fazekadban?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...