2011. november 27., vasárnap

Hóvégi talált maradékok és egyebek

Itt a húgom, tehát a hétvégén legelésztünk.
És itt a hónap vége is, tehát a fizetésig hátralévő egy hetet a raktárkészletből kell abszolválni, lehetőleg bevásárlás nélkül. Szerintem menni fog :-)

Tegnap például ebédre káposztás tészta, vacsorára pedig pizza készült (Huginak csak mexikói zöldséggel, a másikon volt kolbász is, meg eldugott és megtalált szalonna).
Ma összedobtam egy grízes tésztát, a felét megebédeltük, a másik fele megy a fagyasztóba mindjárt. Főztem spenótot is, de azt lehet, hogy az egészet le is fagyasztom (3-4 doboz lesz szerintem), mert van, amit hamarabb meg kell enni, a spenót meg felolvasztva is finom.

Láttam a mélyhűtőben két csirkecombot, amit a múltkor sütöttem, gyorsan csináltam hozzá egy kis párolt rizst, amibe egy marék borsót is beledobtam, hogy ne legyen olyan unalmas, meg legyen benne valami zöldség mégis. Ez jó lesz holnapra.

És akkor ezen kívül még mindig van egy doboz paradicsomos káposzta, egy-két adag nokedli, egy kis maradék kakaspörkölt, meg valami savanyúkáposztás cucc a fagyasztóban, nehogymár éhen haljak :-D

1 megjegyzés:

Mi rotyog a Te fazekadban?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...