2012. február 2., csütörtök

Ebéd, NAGYON gyorsan

Lecsós csirke petrezselymes kuszkusszal.

Emberlánya 2x mennyiségű vizet forral, megsózza, és belezúdít x mennyiségű kuszkuszt. Lefedi, otthagyja.
Felkockázza a csirkemellet, megsózza, megborsozza (ha akarja), és kevés olajon megpirítja, aztán puhára párolja. Hozzákavar pár kanál lecsót az üvegből, főzi még egy-két percig, és ez a része kész is van.
Visszatérés a kuszkuszhoz: ezt most még el kell keverni egy darabka vajja, meg ízlés szerint petrezselyemmel.

Tádámmmmmm.
Mehet a dobozba.

2 megjegyzés:

  1. Pirulós... Én nem tudom, mi az a kuszkusz...

    VálaszTörlés
  2. Itt olvashatsz róla: http://vilagkonyha.network.hu/blog/vilagkonyha_klub_hirei/mi-az-a-kuszkusz-es-hogyan-keszul-fini-receptek

    Nálunk kapható instant formában a nagyobb élelmiszerboltokban, azért jó, mert csak forró vízzel kell leönteni, párszor megkeverni és kész is.

    VálaszTörlés

Mi rotyog a Te fazekadban?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...