2012. december 3., hétfő

Fizetős

Kedves Blogolók, érdekes dologba akadtam bele tegnap este, amikor néhány fénykép kíséretében ismét bejegyzést szerettem volna közzétenni. Kérlek, segítsetek, ha tudtok. A fénykép feltöltésekor a sikertelenséget követően kiírták, hogy hoppá, felhasználtad a tárhelyedet, nem tudsz feltölteni. Aztán nézegettem a lehetőségeket, töröljek ki fényképeket, vagy fizessek havonta. Nálatok is jelentkezett ez? Hogy oldottátok meg? Mi a teendő ilyenkor? Tanácstalan vagyok. Ötleteket várok Tőletek. Előre is köszönöm.

6 megjegyzés:

  1. Én (többek között) ezért kicsinyítem le a képeimet.

    VálaszTörlés
  2. Ha a Picasán keresztül töltöd fel a képidet, nézd meg, nincs-e olyan webalbum, ami elfoglalja a tárhelyedet, és amit ki lehetne dobni. Ha igen, töröld, és akkor megoldódik a probléma!

    VálaszTörlés
  3. Érdekes, már több helyen is olvastam ilyen problémáról. Én a gépről töltöm fel a képeket minden gond nélkül. Egy ideig volt Picasám, de utáltam, hogy átvette az irányítást a gép felett és kitöröltem. Ajánlottam már másnak is, hogy törölje a Picasát, és a gépről töltse fel a képeket, de visszajelzett, hogy úgy nem megy. Neked is ezt ajánlom, hátha sikerül.
    Ja, ez a betű és szám beírogatás borzasztó, igazán kikapcsolhatád!!

    VálaszTörlés
  4. Én is így jártam. Kollégám javaslatára tömörített képeket teszek mostantól fel, és a régieket is le kell cserélnem kisebbekre.:-(( Nagy munka.:-(

    VálaszTörlés
  5. Mária: A blogba feltöltött képeket akkor is a picasawebalbumban tárolja a blogger, ha kitörlöd a programot a gépről. Ezt könnyen ellenőrizheted, ha a http://picasaweb.google.com címet behívod, és ha nem vagy bejelentkezve a google-vel, bejelentkezel a jobb felső sarokban. Aztán az oldalon válaszd a saját albumokat, és máris megtalálod a webalbumot, ami a blogod képeit tartalmazza.

    A tömörítésnél és újratöltésnél könnyebb létrehozni egy új google-ID-t (emailcímet), amit a Beállítások részben a blogszerzőkhöz kell adni, és annak az albumai üresek és szabadon felhasználhatóak lesznek. Csak arra kell ügyelni, hogy az új emaillel bejelentkezve blogolj! A felhasználónevet nem érinti, mert a bloggerre megadott profilban használhatod ugyanezt a nevet, az emailt meg nem kell megadni senkinek, csak a bejelentkezéshez érdekes.

    VálaszTörlés
  6. Amúgy azért is jó, ha "többszerzősíted" önmagaddal a blogodat, mert ha valami miatt elveszted a gmailedhez a hozzáférést (vannak olyanok, akik feltörik), akkor is megmarad a blog.

    VálaszTörlés

Mi rotyog a Te fazekadban?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...