2010. szeptember 30., csütörtök

meggyes-csokis puding

Nem nagy szám, de ha hirtelen vágysz valami nasira, talán ehhez mindig van otthon hozzávaló.  

A dolognak két apropója volt: egyrészt már régen ki akartam próbálni az új étcsokis Oetker pudingot, a másik pedig , hogy volt egy kibontott meggybefőttem amit fel akartam használni.
A meggybefőtt levéből kivettem 4 dl-t és megfőztem benne egy vaníliás pudingport, aztán beletettem a meggy szemeket , és egy  kompótos tálka aljába öntöttem.Nem tettem bele cukrot elég édes volt így, de gondolom ez befőttje válogatja, úgyhogy kóstold meg inkább. Vártam hogy kihűljön kicsit.
Aztán megfőztem a csokipudingot, és ment a meggyes cuccra. Érdemes jó sokáig várni , hogyha ki akarod borítani, min.2-3 óra a hűtőben. Ha nem a szépség a lényeg akkor ehető amint kihűlt.

A csokipuding teszt eredménye: 3. Ha nem tudom , hogy étcsokis lehet hogy nem  is  tűnt volna fel a különbség, mert  csak egy árnyalatnyival csokisabb ízű mint az eddigi.

1 megjegyzés:

Mi rotyog a Te fazekadban?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...